Волонтери із молитвою відвідали хворих

0
107

Вже півтора року щодня у робочі дні тижня, волонтери парафії Святої великомучениці Теклі, що у Тернополі моляться разом з хворими шести відділів ТМКЛ№2. «Своє служіння проводимо з благословення пароха о. Андрія Дахима та з дозволу головного лікаря Віктора Кміти, – повідомляє керівник групи волонтерів Ольга Славська.IMG_5172

Найперше, молимося за ситуацію, яку маємо в нашій державі, заступаємося за всіх воїнів, військових капеланів тавійськових лікарів та просимо, якщо на це є воля Божа, щоби Господь зупиниввійну та кровопролиття на Сході України. Також молимося за всіх хворих, якихГосподь посилає нам у кожному відділі, за всіх медичних працівниківТернопільської лікарні №2 та за тих, хто ще не пізнав Божої Любові. IMG_5192

Приємно є, коли окрім хворих з нами моляться і медсестри та санітарки в окремих відділах. Відчуваємотоді особливу єдність та надзвичайну силу молитви. Ми не просто молимось зхворими, але Господь дає нам в руки потужну духовну зброю – Вервиці, якідаруємо хворим безкоштовно.IMG_5175
За час нашого служіння ми роздали вже близько двохтисяч Вервиць, які Господь посилає нам з різних джерел. Дякуємо Всевишньому, щодає нам сили, натхнення і просимо благословення на подальше служіння, бобачимо, що справа є не з легких, проте вкрай важлива.»

Напишіть відгук