САМБІРСЬКА АКЦІЯ ШОКУЄ ВЧИТЕЛІВ!

0
56

«Ще такого ніколи не було», – говорять поважні вчителі з великим професійним досвідом, –  «щоб у школі дітям так доступно і з християнським акцентом відкривали очі на власну статевість! Виявляється – усе це дар Божий, який потрібно плекати у найсвятішій чистоті!» Вчора, 23 квітня 2013 року Божого, волонтери юнацької організації «Українська Молодь – Христові!» знову були на висоті. Цього разу бригада справжніх християнських лідерів із п’яти чоловік вирішили підкорити серця для Господа старшокласників СШ №10 та СШ № 1 м. Самбора. Попередній досвід зробив наших доповідачів Ростислава Стангурського та Надійку Сметану – борців проти абортів та ентузіастів за утвердження християнської свідомості у відносинах молодих людей протилежної статі – ще більше загартованими та підкованими до нелегкої праці. На адрес «лекторів – майже ровесників» сипалися чисельні запитання із аудиторії, на кшталт «а що робити, якщо…?». Інколи здавалося, що відповідь знайти буде не так вже і легко, однак… Дух Святий миттєво наводив усіх на правду. Радіє серце, що подібні ініціативи у провінціальному районному містечку можуть реалізуватися із такою потугою. Нехай Господь усіх благословляє, адже ЖИТТЯ ТАКИ ПРЕКРАСНЕ!

Поширити

Напишіть відгук