Місії по школах Самбора

0
42

Минулого тижня (19 квітня) розпочалася цілеспрямована акція християнської молоді м. Самбора, щодо подолання морального зіпсуття юнацького контингенту у нашому суспільстві. «Життя прекрасне», – продовжують стверджувати по школах лідери організації «Українська Молодь – Христові», – «а тому слід його прожити так, щоб не змарнувати жодної хвилини, затьмаривши плямами гріхів та нечистоти!» У перший день останнього тижня  Великого посту (22 квітня 2013 р. Б.) юні місіонери подалися аж у три місцеві школи: №3, № 8 та №9. «Закотивши високо рукави», вони знову, без жодного тиску, критики чи моралізаторства, взялися по-справжньому проповідувати Благу новину. Обличчя підлітків, під час слухання 45-тихвилинної лекції, то поважніли, то освітлювались променями посмішки, неначе небо навесні.

Виявляється, що бути християнином сьогодні зовсім не старомодно, а кохати одне одного можна (і треба!) так, щоб це пізніше не тягнулось мертвим шлейфом пережитого негативного досвіду аж до самої старості.Місії по школах Самбора 2Окремим підпунктом кожної бесіди є надзвичайно серйозна проблема української громадськості – дітовбивство в утробі матері (аборт). Надіємося та віримо, що ці християнські слова, неначе божественна вакцина, десь глибоко засядуть у серці підростаючого покоління, щоб колись, якщо виникне потреба, стати безцінним засобом духовної самодопомоги.

Поширити

Напишіть відгук